Ikerház Eladó Budapest XVII. kerület - Rákoskerti

Eladó Budapest XVII. kerület Ikerház
108 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
59 990 000 FtÁr
Loading... Loading
317923Azonosító
További adatok

303 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Déli Tájolás

RÁKOSKERT városrészben épül ez a funkcionálisan jó elosztású ikerház egy 606 nm-es telken.

A megvásárolható házrész (1. sz. lakás) 108 nm alapterületű, kétszintes épület, mely magában foglal egy 13 nm-es garázst is, valamint 303 nm kizárólagos használatú telek tartozik hozzá.

A földszint amerikai konyhás nappalija egy 12 nm-es terasszal kapcsolódik a saját kertrészhez, ami tovább növeli a belakható életteret, az év nagyobb részében további helyet biztosítva ezzel a család közösségi élete számára.
A földszinten az amerikai konyhás nappali mellett helyet kapott még 1 vendég/dolgozó szoba, továbbá WC és két tárolóhelyiség.

Az emeleten 4 hálószobát és egy fürdőszobát helyezett el a tervező, mely a lépcsőház körül futó folyósóról közelíthető meg, így minden családtag számára külön bejáratú szoba biztosítható.

A ház korszerű anyagokból, falazata dryvit szigeteléssel ellátott Porotherm téglából épül, 3 rétegű üveggel szerelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.
A tetősíkba 20 cm ásványgyapot szigetelés kerül, és betoncserép fedéssel készül a tetőszerkezet.

A fűtést és melegvizet kombi gázcirkó biztosítja, az emeleten radiátorok, a földszinten pedig padlófűtés kerül kiépítésre.

Az építés fázisában ezen a vételáron belül a költségvetéshez illeszkedő burkolatok, szaniterek szabadon választhatók.

Az épület átadásának várható időpontja 2021. október.

AZ INGATLAN hirdetésében szereplő ár az alább felsorolt műszaki tartalom NÉLKÜL ÉRTENDŐ, mely munkákat egyedi ajánalt és elgondolás szerint a kivitelező kérésre elvégzi:
Az ingatlanon nem készül kerítés, garázs burkolás, terasz burkolás, autóbeálló viacolorozás, terasz lábazat,
garázskapu, a ház körüli járda

A tömegközlekedés megfelelő, Rákoskert vasútállomás, valamint a buszmegálló 5 perc alatt megközelíthető, így a belváros az elővárosi vonatokközlekedés kihasználásával 20 perc alatt elérhető, gépjárművel pedig az M0 ad jó közúti kapcsolatot.

Az egyéb infrastruktúra, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek szintén elérhető távolságra megtalálható az ingatlantól, ill gépkocsival a Rákoskereszttúri M0 csomópontban található bevásárlóközpont.

A két ikerfél között használati megosztási szerződés készül, így hitelfelvételnek és CSOK igénybevételének sincs akadálya, melyet irodánk díjmenetes szolgáltatás keretében biztosít az ingatlant megvásárlók számára.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Skrinyár Rózsa

Skrinyár Rózsa

Hívjon bizalommal

+36-70-622-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Fonyód
+36 30 958 7617